CarKroodle

Verlieslatende autoverzekeringen?

Kies voor onze plug and play white label technologie

Praktijk case: CarKroodle

CarKroodle is getest in combinatie met de Aegon autoverzekering

  • Lage schaderatio: 45%
  • Hoge engagement: gebruikers openen de app gemiddeld 20 keer per maand
  • Verbeterd rijgedrag: In de eerste 6 maanden verbeteren gebruikers hun rijgedrag gemiddeld met 10%

Hoe het werkt

Direct zien hoeveel korting je verdient

Ons unieke CarKroodle algoritme en technologie brengt het rijgedrag van de gebruiker in kaart met behulp van onze app. In de app kun je zien welke ritten je hebt gereden, welke scores je hebt verdiend of waar je geparkeerd staat. Bovendien ontvang je berichten met interessante aanbiedingen en vouchers voor bijvoorbeeld gratis koffie bij geselecteerde Total stations.

Meer over hoe het werkt

Rijgedragverzekering CarKroodle

Keurige chauffeur of asociale weggebruiker? Met de geavanceerde app van Kroodle weet u precies hoe uw klanten rijden. Maar het biedt de klant ook interessante inzichten in zijn rijstijl, zo zien gebruikers in de app welke ritten ze hebben gereden en hoe die rit beoordeeld is. Bovendien kunnen we meten in hoeverre klanten hun telefoon gebruiken tijdens het rijden.

Méér dan een verzekering

Zo kunnen klanten zien hoe hoog ze staan in de ranking ten opzichte van andere gebruikers, waar ze geparkeerd staan en of de auto storingen vertoont. Ook kunnen klanten de ritten exporteren voor de belastingdienst.

Implementatie op maat

Kroodle kan de app aanbieden als white label oplossing, met je eigen branding en/of in de gewenste  taal. De data die de app levert, kun je heel eenvoudig terugzien in het Kroodle Admin Panel. Hierin vindt je alle klantdata en exportfunctionaliteiten. Het is tevens mogelijk om de data te koppelen aan Mailchimp zodat je eenvoudig maandelijks persoonlijke statusmailings kunt versturen.